Ügyfélközpont | Elvek és írányelvek

Tevékenységünk alapelvei, alkalmazott irányelvek

Ismerje meg a termékeinkre jellemző elveket, a fejlesztések folyamán alkalmazott irányelveket, a szolgáltatásainkba beépülő értékeket, az Ön (regisztrált és nem regisztrált felhasználó) adataira vonatkozó adatvédelmi elveket, a termékeink használatát lehetővé tevő feltételeket (melyeket az általános szerződési feltételek dokumentum tartalmaz), valamint jövőbeli terveinket.

Küldetésünk és elkötelezettségünk

Termékek széles skálája. A hosszútávú hatékony működés, illetve portfóliónk állandó növekedése érdekében folyamatosan keressük az új üzleti lehetőségeket. Minél több olyan termékkel szeretnénk jelen lenni az online piacon, amelyek teljes mértékben a felhasználók igényeihez igazodnak, technikai értelemben véve kiemelkedő minőségűek és követik az aktuális trendeket és szabványokat.

A megcélzott piaci szegmens meghatározó szereplője. Elkerülhetetlen tényező akarunk lenni az online piac minden olyan szegmensében, ahol valamely termékünkel képviseltetjük magunkat. Kitartunk XXI. századi jövőképünk mellett, hogy felhasználóink elégedettségét innovatív termékeken és kiváló szolgáltatásokon keresztül nyerjük el. Elkötelezettek vagyunk abban is, hogy az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásról és felhasználóink támogatásáról legyünk ismertek, továbbá ihletést szeretnénk adni az embereknek, hogy mindennapi kis lépéseinkkel (közösen) egy jobb világot teremtsünk.

Kiemelkedő pozíció az innováció, webdesign és támogatás területén. Olyan új eljárásokat próbálunk meghonosítani, amelyek nagy mértékben növelik a megbízhatóságot, könnyebbé teszik a termékek igazodását a felhasználói igényekhez és hatékonyan csökkentik a működési költségeket. A legújabb programozási technikák és webes szabványok alkalmazásával gazdagabbá szeretnénl tenni a hazai online szolgáltatások kínálatát, illetve vonzó, logikusan felépített és könnyedén kezelhető kiváló minőségű további termékekkel akarunk megjelenni.

Értékek, amelyeket magunkénak vallunk

Értékeink vezényelnek minket. Az információs technológia világába folytatott üzleti tevékenységünk szigorú jogi és etikai normákat mellett végezzük. Termékeink fejlesztésekor kizárólag tervezőink és programozóink saját alkotásaira támaszkodunk, harmadik fél szellemi tulajdonát engedély nélkül nem használjuk fel.

Értékeink befolyásolják tetteinket és hozzáállásunkat. Termékeink folyamatos fejlesztésével arra törekszünk, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy bizonyos műszaki megoldások megvalósításához nyitottságra van szükség az új ötletek felé, illetve a megszokottól eltérő megközelítésre. Innovatív és egyedi megoldásaink páratlan értéket biztosítanak ügyfeleinknek. Ápoljuk a kreativitást és új kihívásokat keresve ösztönözzük az üzleti modellünk és online szolgáltatásaink minőségi javulását.

Értékeink határozzák meg munkafolyamatainkat és ügyfeleinkkel való bánásmódunkat. Egy termék értéke nem csak a hasznos funkciók összességével mérhető, hanem a használat könnyedségével is. Nehezebb egyszerre megvalósítani a funkcionalitást és az egyszerűséget, de a bonyolultság minimalizálásával végül könnyedén használható termékeket alkotunk. Odafigyelünk felhasználóink igényeire. Néha a hallgatás nehezebb, mint amilyennek tűnik, de úgy véljük, hogy legtöbbet felhasználóinktól tanulhatunk. Értékeljük ötleteiket és köszönjük, hogy párbeszédet folytatnak velünk.

Jövőkép és fejlődés

A korszerűség szinonímája. Minden nap egy jobb jövő létrhozásán fáradozunk. Hiszünk abban, hogy az ötletek modernek és funkcionálisak kell, hogy legyenek. Olyan szépre tervezett funkcionális szolgáltatásokat kínálunk, amelyek segítségével Önök átlátható módon és gyorsan megszerezhetik a keresett információt.

Felhasználóink elégedettsége. Elősegítjük az embereknek közérzetének javulását, brandjeink, szolgáltatásaink, illetve termékeink segítségével egy kis pluszt jelentünk a felhasználók életében. Újfajta üzleti modellt alkalmazunk, így lehetővé tesszük a könnyebb használhatóságot, jobb kommunikációt és kedvezőbb hatással vagyunk környezetünkre.

Álmaink egy szebb jövő felé vezetnek. Nagy álmaink vannak, de azt is tudjuk, hogy hogyan osszuk őket apróbb, megvalósítható lépésekre. Gyakran a részeredmények sikeres megvalósításával alkothatunk valami igazán hatalmasat.